Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

woensdag 14 mei 2008

Is parate kennis nog wel nodig?


Foto: Cameraman en Greenkeeper in actie voor instructiefilm

Gisteren heb ik als auteur van het Ontwikkelcentrum met cameraman Rogier Verbaal filmopnames gemaakt voor 8 instructiefilms. Dit alles vond plaats in Appelscha met medewerking van de Hildenberg greenkeepers Gert Jan Hilarius en Ron Bakker.

De films zijn gemaakt als werkwijzers voor de leereenheden onderhouden grasvelden en onderhouden sportvelden. Volgend schooljaar zijn deze leereenheden on-line, bronnen en links zijn al te vinden in ARTIK+.

'Groene’ bedrijfstakken als tuincentra, hoveniers en loonwerkers lopen met deze ontwikkelingen voorop. Alles wat hun werknemers zouden moeten weten, staat nu op websites, gemaakt door het Ontwikkelcentrum in Ede (en de database van ARTIK+). De vraag rijst nu; is parate kennis nog wel nodig als je alles wat je weten wilt snel kunt opzoeken via je computer of je mobiele telefoon! Binnenkort een enquĂȘtte op ons ICT ambassadeursblog ICT-forkenning!

Details:
parate kennis is niet meer nodig / Ontwikkelcentrum /
fotoreportage opnames / Hildenberg Appelscha / ICT forkenning

Geen opmerkingen: