Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

dinsdag 25 september 2007

ICT ambassadeurs AOC Friesland

Vorige week bezocht programma manager Groenkennisnet Leo Bakker AOC Friesland vestiging Leeuwarden. Hij gaf het startschot voor de 'ICT ambassadeurs' Maurice van Leeuwen (VMBO) en Bert Plaat (MBO).

De uitdaging waar de ambassadeurs voor staan is een brug te slaan tussen de groeiende ontwikkeling van bruikbare internettoepassingen en de werkvloer. Veel aandacht zal gegeven worden aan de Educatieve Contentketen. Digitaal lesmateriaal komt beschikbaar voor iedereen, maar hoe kan iedereen er bij komen?

Promotie van het gebruik voor de informatiebronnen van Groenkennisnet is al in volle gang. Zo zijn de geselecteerde bronnen van de Redactiecommissies via een nieuw opgezette Studie Startpagina beter bereikbaar geworden.


De verse ambassadeurs, allebei denkende doeners, hopen met deze nieuwe functie een sterke impuls te kunnen geven voor verder ontwikkeling binnen digitaal AOC Friesland!

>>Bekijk de studie startpagina

>>Bekijk de informatie website voor medewerkers AOC Friesland
>>Bekijk de ICT helppagina's van de Werkgroep ICT
>>Bekijk de ICT ambassadeurs pagina´s op Kennisnet

Geen opmerkingen: