Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

woensdag 26 mei 2010

Groen Kennisnet vernieuwd!

Vanaf dinsdag 25 mei is het vernieuwde www.groenkennisnet.nl in de lucht. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze nieuwe site te bouwen en te vullen. Het hart van de site is een krachtige zoekengine (Lucene SOLR) die onder andere Artik+ full text toegankelijk maakt. De belangrijkste documenten worden in de vorm van nieuwsberichten op de voorpagina getoond.

Het nieuws op de ARTIK+-blog zal daarom binnenkort niet meer worden aangevuld. Volg kennisgerelateerd nieuws vanaf nu op www.groenkennisnet.nl !

Daarnaast bevat de site een aantal themasites waarop je binnen een afgebakend domein zoekt en wordt geattendeerd. Ook wordt hier doorgelinkt naar thematische websites zoals Groenweb Boomkwekerij en Groenweb Boomverzorging. De komende weken worden nog verbeteringen gerealiseerd op het gebied van navigatie, presentatie en content.

Op 22 juni zal de minister van LNV de site officieel gaan openen.

Geen opmerkingen: