Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

donderdag 25 maart 2010

'De Nederlandse tuinbouw is Alive'


Deze maand is de arbeidsmarktcampagne 'it's Alive' gestart om jongeren meer te interesseren voor de Nederlandse tuinbouw. Gezicht van de campagne is een plantachtig wezen dat een springlevende sector moet verbeelden.

De tweejarige campagne bestaat onder meer uit een interactieve website die is onderverdeeld in de thema's creatie, duurzaamheid, internationale handel, logistiek, techniek, voeding en wetenschap. Per onderdeel is er animatie, informatie en de beroepen die je kunt leren. Ook via een serie commercials op publieke en commerciƫle zenders in samenwerking met jongerenzender MTV, wordt de Nederlandse tuinbouw gepromoot. Daarnaast is op tv-zender TMF april Maand van de Tuinbouw.

Website | Bericht Vakblad voor de Bloemisterij

Geen opmerkingen: