Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

donderdag 26 februari 2009

Graszoden anno 2009 : groter, dikker, zwaarder, sneller

Sinds het WK in Duitsland zijn veel stadions in dichte tempels veranderd. Daarbij lenen deze stadions zich voor evenementen; allemaal ontwikkelingen waardoor de traditionele graszode mee moest in de vaart der volkeren. De zoden lijken steeds groter, dikker en zwaarder te worden. Ook lever- en legsnelheden worden opgevoerd. Graszodenleverancier Hendriks uit Heythuysen heeft een neusje voor innovaties om voorop te lopen in de markt.

Details | volledige tekst | Alle artikelen in Fieldmanager no. 1 in Artik+ | Website Hendriks

1 opmerking:

Jaap zei

Bedankt voor de uitleg! Heb laatst ook gekeken naar graszoden. Vond via http://www.graszodenwiki.nl goed uitleg over het hoe en wat. Heb nu net graszoden besteld:) nog even wachten dus voor mijn groene tuin!