Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

donderdag 1 november 2007

'Verleg de aandacht naar meer blauw, rood of goud': lector Willem Foorthuis over de werkplaats

bron:www.dewerkplaats.eubron:www.dewerkplaats.euHoe kun je de inrichting van de streek verbeteren? Hoe moet een bestemmingsplan eruit zien? Zijn er economische vernieuwingen mogelijk, zoals de productie van bio-energie, nieuwe zorgconcepten of binnen natuurbeheer?
De Werkplaats in Annerveenschekanaal van Willem Foorthuis, lector plattelandsvernieuwing, bij van Hall Larenstein, is succesvol. Het is een ontmoetingsplaats en kennisnetwerk voor studenten, docenten, ambtenaren, professionals en bewoners die zich willen inzetten voor versterking van hun regio. Het ministerie van LNV trekt 150 miljoen euro uit voor 15 nieuwe werkplaatsen. Wat wil Foorthuis bereiken en hoe


Details | Website van de Werkplaats

Geen opmerkingen: