Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

woensdag 9 december 2009

Wat leest Bert Plaat

Via blogs is informatieverspreiding binnen het groen onderwijs een mogelijkheid om studenten en docenten van nieuws te voorzien. Bert Plaat auteur bij het ontwikkelcentrum Groen Onderwijs en ICT Coach in het Servicebureau ICT leren bij AOC Friesland is steeds alert op nieuwe ontwikkelingen om deze in de praktijk te toetesen. Hij maakt regelmatig gebruik van bibliotheekinformatie uit onder andere ARTIK+ - vooral websites en PDF's. Deze past hij toe in leerarrangementen in de contentcorner bij MBO Groen AOC Friesland. Zoals digitale leermiddelen ter ondersteuning van leerlingen en het docententeam. Bijvoorbeeld instructiefilms GroenMedia (Groenkennisnet) over snoeien, snipperen en gazon onderhouden. Dit zijn handige films gemaakt door leerlingen en docenten van CITAVERDA uit Limburg.

Bericht Nieuwsbrief Bibliotheek Wageningen UR | Artik+ voor Groen Kennisnet | Instructiefilms Groenmedia en via internet

Geen opmerkingen: