Welkom bij de Groen-blog


De Groen-Blog is juni 2007 opgezet door Bibliotheek Wageningen UR als een vervolg op de samenwerking met docenten Groene Ruimte in de Redactiecommissies Groene Ruimte. De blog biedt informatie uit de database ARTIK+, maar Bibliotheek Wageningen UR wil met name ook docenten Groene Ruimte zelf uitnodigen om mee te bloggen op de Groen-Blog. Reacties zijn welkom!

dinsdag 15 april 2008

Nu ook attendering Landschap in Nederland

Via de maandelijkse attendering op nieuwe bronnen in ARTIK+ kreeg u ook al een link naar alle publicaties over Natuur in Nederland uit ons documentatiebestand Land Bodem Water. Ook voor alle
bibliotheekaanwinsten en artikelen uit vakbladen op het gebied van Landschap in Nederland wordt nu een maandelijks overzicht gemaakt. Via onderstaande links in de database Land-Bodem-Water van Bibliotheek Wageningen UR een eerste overzicht van de nieuwe bronnen in maart 2008.
U kunt alle publicaties selecteren, of per thema. Om alle of geselecteerde publicaties binnen een rubriek te printen of te downloaden, markeert u de titels en klikt vervolgens onderaan de pagina op "uw selectie".
Krijgt u deze attendering via een maandelijkse mail, dan vindt u onder het maandoverzicht in de mail een door ons gemaakte selectie van de meest opvallende publicaties.

Maart

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Alle publicaties

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Landgebruiksplanning- en beleid

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Tuin- en landschapsarchitectuur

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Plattelandsontwikkeling

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Stadsregionale ontwikkeling

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Recreatie, landschapsbeleving en cultuurhistorie

>>>Landschap in Nederland Maart 2008: Landschapsecologie

Geen opmerkingen: